torsdag 9 juli 2009

idag har jag.....

idag har jag BOMBARDERAT bostadsmarknaden.. Med Mail bestående med Sanningen.. Betalningsanmärkningar och med en Galen Man hemma som jag behöver komma från.... Vad fan har jag att förlora liksom???

Kanske det finns en person som suttit i samma sits som mig och förbarmar sig??

Jag har haft mailkontakt med en kvinna från soc.. en sån som specialiserat sig på kvinnor och barn som är i min sits... fått lite info om att det GÅR att få lägenhet ändå.. om man bara är PÅ... Men jag får oxå lite dåligt samvete.. för jag har fått för mig att denna kvinna som jobbar med misshandlade kvinnor.. hon gav mig numret till en Kvinnojour t.ex.

SÅ illa är det ju inte?!?!

Men... jag lever ju som en misshandlad kvinna.. kuvad till en viss gräns.. och ska jag inte bli det helt genom så måste jag från honom.

2 kommentarer:

  1. Bra! Ibland måste man ta till alla medel. Även jag har i mina dagar ringt o bölat hos bostadsbolag - till slut gav det faktiskt resultat. Jag hoppas verkligen att du har tur och får napp så snart som möjligt, önskar jag hade nån bekant som var på väg att lämna/hyra ut sin lgh - i så fall hade jag sagt till dig!

    SvaraRadera
  2. Tack snälla söta du.
    Det värsta är att jag känner att jag vill flytta NU, eftersom det är jobbigt just nu. Man kan ju omöjligt veta hur lång tid det tar innan man får napp,OM man får napp alltså.

    Fram tills dess får jag se till att göra det bästa på hemmaplan. När han är lugn och sansad är han en BRA man, en öppen och givande man. Det gäller att stå ut med hans dipp.

    SvaraRadera